Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3458
Players nickname
Michael_Hydra
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
May 4, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/683644/#post-2434346

sunce

Player
Player
Joined
May 4, 2024
Messages
1
Leader Vagosa Nikola Zidar aka Redji - Miki Reyli ID 6289 u veoma dobrim odnosima je sa senior adminima Aldinom Verstapenom i Michael Goatem. Michaela Goata zna u RL i sa njim cak ima privatno cesto kontakt kako preko instagrama tako i preko whatsappa i to redovno koristi u svoju korist.

Smatram da je upravo iz tih razloga doslo do potencijalne korupcije od strane Aldina jer je odbio zalbu na lidera vagosa Nikolu Zidara iako je doslo do krsenja pravila forum rule 9/12 i kreiranje multi akaunta.

Najstariji forum account od ID 6289 je Approved - Offtop u CC | 48369 kreiran u 2021. godini.

Najnoviji forum account od ID 6289 je Approved - Leader za Los Santos Vagos | Nikolaa Zidar kreiran u 2022. godini.

Po pravilima banuju se najnoviji forum accounti za forum rule 9/12/pravljenje multi akaunta dok se najstariji account banuje na koliko mjesec dana?

ID 6289 koristi najnoviji forum account koji je kreirao kada je prvi put banovan na ovom najstarijem i danas ga koristi kao lider Vagosa sto bi trebalo biti zabranjeno, jer njegov najnoviji forum treba biti banovan perma a najstariji na mjesec dana.

Molim vas da ponovo uzmete ovu zalbu u razmatranje jer smatram da je doslo do opasne greske jer se namjerno nije gledao datum kreiranja accounta da bi se sacuvao lider Vagosa Redji od bana forum accounta i disbanda organizacije.

To bi isto bilo da neko dobije na twinku ban za G.P 1.4 60 dana umjesto perma ban - ovde je potpuno isti primjer samo sto je u pitanju forum account i za forum postoje pravila.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom