Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FIB Korumpirana Biografija I Rejz Liviii I 16787

Rejected
Status
Not open for further replies.

Rejz Liviii

Player
Player
Joined
Oct 27, 2023
Messages
12
Ime: Rejz Liviii

Starost: 43 Godina

Nacionalnost: Srpkinja

Mesto rođenja: Sjedinjene Američkie Države

Otac:
Dusan Marković

Majka: Svetlana Marković

Visina i težina: 175cm
/ 65 kg

Suprug: Vuk Cappone

Pol: Ženski

Boja očiju: Plava

Boja kose: Bela

Tetovaže: Leva i Desna Ruka , Ledja i Grudi

Prednosti: Brza , Snalažljivost, Inteligentna

Slabost: Nestrpljiva


Životna priča: 100+ reči

Rejz Liviii, rođena je 1981, Rejz je odrastla u malom gradu na granici između Sjedinjenih Američkih Država i Kanade. Bila je trece dete u porodici radnika - Otac poljoprivrednik
a majka prodavačica u lokalnom butiku. Još od malih nogu, Rejz je sanjala o avanturama i putovanjima koja bi joj donela slobodu koju nije mogla naći u svom zabačenom mestu.

Kada je napunila 19 godina, Rejz je odlučila da će pronaći svoju sreću u Federal Istrage Biografije (FIB), Verovala je da će joj FIB služba omogućiti da vidi svet i osigura bolju budućnost za sebe i svoju porodicu, Pridružila se FIB-u i brzo se istaknula kao hrabar i odan Agent. Njena odlučnost i sposobnosti nisu promakle nadređenima, te je ubrzo dobila priliku za specijaliziranu obuku.


Kao tajni FIB Agen, Rejz je putovala širom drzave, služeći u različitim gradovima i sudjelujući u misijama koje su joj postavljale razne izazove. Rejz je pokazala izvanrednu hrabrost i izdržljivost. No, unatoč njenim uspjesima na terenu, njeno srce i dalje su čeznuli za kucom i porodicom koju je ostavila iza sebe.

Nakon 2 godine službe tajnog agenta , Rejz je počela osećati umor od stalnog FIB-ovog života. Nedostajali su joj roditelji , prijatelji , ostali deo porodice i miran život koji je ostavila iza sebe. Odlučila je da je vreme da se vrati kući i započne novo poglavlje u svom životu.

Kada se vratila u svoj rodni grad, Rejz je shvatila da se mnogo toga promenilo dok je bila odsutna. Mnogi od njenih prijatelja odselili su se u potrazi za boljim prilikama, a stari dućani i kafići zamijenjeni su modernim prodavnicama i restoranima. Ipak, Rejz je osećala da pripada ovom mestu i odlučila je ostati i pronaći način kako se prilagoditi novom životu.

Nakon povratka kući, Rejz je odlucila otvoriti malu radionicu za automobile, što je oduvek bio njen devojacki san. Polako je počela ponovno povezivati se sa lokalnom zajednicom i izgraditi nove prijateljske veze. Iako više nije bila tajni Agent, Rejz je zadržala svoju hrabrost i disciplinu koja joj je pomogla da prevlada sve izazove koje je život stavio na njen put.

Njena priča naravno nije bila samo o tajnim podvizima, već i o hrabrosti da se suoči s omjenama i da iznova izgradi svoj život. Rejz Liviii je pokazala da istinska snaga dolazi iznutra i da je sposobna pronaći sreću i zadovoljstvo, čak i u najizazovnijim okolnostima.


Priča o karijeri: 100+ reči

Rejz posle teške srednje škole je svoju karijeru započela kao član specijalne jedinice vojske, gde je u obuci pokazala izuzetne vojničke veštine. Njena posvećenost, disciplina i hrabrost ubrzo su je izdvojile i postavile na mesto vodje unutar jedinice.
Međutim njena želja za izazovima nije se zaustavila u vojnom svetu već je odlučna da primeni svoje veštine u borbi protiv kriminala na širem i težem planu, Rejz je donela hrabru odluku da pređe u Federal Investigation Bureau
.

U FIB-u Rejz je brzo postala ključni clan, koristeći svoje vojničko iskustvo koje je prethodno imala i taktičko razmišljanje u rešavanju složenih kriminalističkih slučajeva.
Rejzina karijera u FIB-u nije bila samo profesionalni uspeh, već i put samoproučavanja. Kroz rad s različitim slučajevima i suočavanje s raznovrsnim izazovima, ona je nastavila da raste i prilagođava se dinamičnom okruženju kriminalnih istraga.



Ishodi:
1- Rejz moze da podize oruzije sa poda, veze, vuce, leci, otvara PDA, penje uz merdevine i stavlja u auto sa pistoljem u ruci (Osim sa puskama)

2-
Rejz moze posedovati, prodavati, kupovati, koristiti sva legalna i ilegalna oruzja (uklucujuci heavy sniper, machine gun)

3-
Rejz moze da pljacka i suradjuje sa bandama i kriminalnim skupinama kako bi prikupio dokaze ili u njegovu korist.

4-
Rejz moze potraziti kamericu i slomiti istu kako kolegama tako i civilima. (upotrebom try komande)

5-
Rejz moze pustiti osumnjičene na slobodu ili im očistiti dosije i poternicu ili ubiti ih ako ne saradjuju.

6-
Rejz moze muciti i bahato ponasati prema kolegama, civilima, banditima.. (ne na talacko)
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom