Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHPI Korumpirana biografija Goxx Salamanca 56428

Rejected
Status
Not open for further replies.

GoXx

Player
Player
Joined
Oct 10, 2023
Messages
32
Organizacija: SAHP

Ime: Goxx Salamanca
Starost: 22
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Peru
Pol: Muskarac
Boja očiju: Braonkasta
Boja kose: Crna
Tetovaže: Cjelo tijelo
Prednosti: Spretan,snalazljiv,razuman i uporan
Slabost: Voli zenski pol,ne voli nepravdu


Životna priča:

Goxx Salamanca bio je običan momak iz malog gradića, sa velikim snovima i još većim srcem. Odrastao je u skromnoj porodici, ali je uvek imao veliku podršku svojih roditelja koji su mu usadili vrednosti poštenja i rada.

Međutim, sudbina je imala drugačije planove za njega. Nakon što je završio srednju školu, Goxx je bio primoran da napusti školovanje zbog finansijskih problema svoje porodice. Očajan da pronađe način da pomogne svojima, Goxx se našao u iskušenju da se priključi lokalnoj kriminalnoj bandi koja je vrebala mlade ljude kao što je on.

Prvo je počeo sa sitnim poslovima, poput preprodaje droge i krađe, kako bi doneo novac kući. Ali, kako su se njegove veze sa banditima produbljivale, tako je i postajao sve više uvučen u opasnije poslove. Njegova savest je bila u sukobu sa onim što je radio, ali osećaj odgovornosti prema porodici ga je terao da nastavi.

Jednog dana, dok je izvršavao jedan od poslova, Goxx je bio uhvaćen u policijskoj raciji. Bio je suočen sa izborom: ili će sarađivati sa policijom i suočiti se sa posledicama svojih dela ili će završiti iza rešetaka i ostaviti svoju porodicu bez podrške.

Odlučio je da promeni svoj život. Saradnja sa policijom dovela je do hapšenja brojnih kriminalaca i razbijanja kriminalne bande kojoj je nekada pripadao. Goxx je dobio drugu šansu, ali ovaj put je odlučio da je iskoristi na pravi način.

Započeo je novu karijeru kao savetnik za mlade iz ugroženih sredina, deleći svoje iskustvo kako bi ih odvraćao od kriminala. Postao je simbol nade i promene u svom gradu, dok je istovremeno radio na završetku svoje edukacije i stvaranju bolje budućnosti za sebe i svoju porodicu.


Ishodi:
-Goxx moze unistiti kamericu licu ako je uhvacen u korupciji. (me, do, try obavezno)
-Goxx moze da veze, vuce,ubaci u auto, otvara PDA sa pistoljem i tejzerom u ruci
-Goxx moze suradjivati sa kriminalcima tokom talacke,prodavnice oruzja,dousnika i ostalih dogadjaja
-Goxx moze kriminalcima ocistit dosije, pustat ih na slobodu i uzeti mito do 100.000 i sve ilegalne predmete koji su kod njih
-Goxx moze ici 1v2 zbog prijasnjeg iskustva kao vojnik i policajac
-Goxx moze kupovati,prodavati oruzje na Crnom Trzistu
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom