Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Andrija Tatkovic

Player
Player
Joined
Mar 12, 2022
Messages
7
Ime: Andrija
Pol: Muško
Starost: 31 godia
Rasa: Bjelac
Nacionalnost: Hrvat
Mesto rođenja: Sinj
Otac: Emeri Tatkovic
Majka: Ema Tatkovic
Težina: 93 kg
Visina: 1,93m
Boja očiju: smeđa
Boja kose: Nemam kosu/čelava glava
Tetovaže: Gornji desni dio leđa
Prednosti: Ozbiljan, pošten, snalažljiv, hrabar
Slabost: Kratki živci, mali detalji, tvrdoglav


Životna priča:
Andrija Tatkovic rođen je u siromašnoj obitelji u Hrvatskome gradu Sinju godine 1993. godine. 1994. godine, Andrijina obitelj se seli u Los Santos. Andrija je odrastao uz svoga oca Emerija Tatkovica i majke Eme Tatkovic koja na žalost umrla 2001. godine od bolesti.

Nakon Emine tragične, Emeri, kako bi uspio uzdržati svoga sina Andriju, upušta se u kriminal te postaje punopravni član mafije. Andrija se sječa žalosti njegovog oca kada je shvatio u što se upustio. Emeri je ubijen od strane vođe mafije 2012. godine, nakon čega se Andrija Zapošljava u vladi kako bi pokušao napraviti promjenu. Andrija započinje svoj rad u vladi. Andrija počinje svoju karijeru 2015. godine s 22 godine gdje radi kao agent USSS jedinice.

Andrija je počeo svoju karijeru tako što je prodavao dozvole za nošenje oružja u državi jer je htio smanjiti broj nelegalnih pušaka, od strane kojih je njegov otac ubijen, u državi. Andrija je bio vrlo marljiv te je brzo promoviran, iz Agenta u Maršala te na kraju postaje 00 agent. Andrija je kao 00 agent skupljao dokaze i pregledavao čak i najmanje detalje samo kako bi dokazao postojanje bandi u državi, u nadi kako će jednoga dana pronaći mafiju koja je kriva za smrt njegovog oca. Andrija je dugo godina radio kao 00 agent, no jednoga dana je odlučio otići iz države. Dao je otkaz i nitko nije niti čuo za njega niti ga je itko vidio sve do 2023. godine.


Andrija se vratio u grad nakon što je godinama pokušao samostalno riješiti problem s kojim se muči od djetinjstva. Andrija se vratio mudriji, ali je i pomalo poludio. Andrija se ponovo zapošljava u vladu gdje se ponovo zapošljava kao Tajni Agent te nastavlja svoju istragu.


Ishodi:
1. - Andrija Tatkovic može vezati, pretraživati, vući, podizati stvari s poda, ubacuje u auto i pružati prvu pomoć s pištoljem u ruci. (ne puškom)

2. - Andrija Tatkovic može koristiti oružje visokog kalibra poput Heavy sniper-a i Light Machine Gun-a zbog svoga iskustva u Tajnoj službi - (Poštovati će pravilo P.D. 1.6)
3. - Andrija Tatkovic može ući u 1v2 situaciju zbog svoga iskustva u državnim organizacijama
4. - Andrija Tatkovic može voziti vozila off-road do brzine od 70km/h zbog svog iskustva u državnim organizacijama.
5. - Andrija Tatkovic može pretražiti osobu s bilo koje strane
6. - Andrija Tatkovic uvijek ima upaljenu kamericu koja se nalazi na njegovim naočalama
 
Last edited:

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,903
Biografija ODBIJENA
Pogledajte format za podnosenje biografije

Pokusajte ponovo za 7 dana
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom