Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ivan Sivi

Player
Player
Joined
Nov 18, 2021
Messages
113
Informacije

1. Vaše ime IRL
Bruno
2. Vaše godine 18
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 10h+
5. Vaš Discord brunosivi
6. Vaše ingame ime Ivan Sivi
7. Vaš ID 80

Dodatne informacije

1. Lider za.....
FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
  1. Strast prema provođenju pravde: Kao lider FIB-a, moja primarna motivacija je doprinijeti provođenju pravde i zaštiti javne sigurnosti unutar našeg RP svijeta. Imam strast prema istraživanju teških zločina i borbi protiv organiziranog kriminala, te sam uvjeren da mogu donijeti viziju i strategije koje će unaprijediti našu organizaciju i učiniti je učinkovitijom u postizanju tih ciljeva.
  2. Kreativno vođenje tima: Smatram da imam sposobnosti vođenja tima i kreativnog upravljanja resursima. Želim potaknuti suradnju unutar FIB-a, poticati inovacije i stvarati okruženje u kojem će svaki član moći doprinijeti svojim vještinama i idejama. Kroz poticanje otvorenosti, timski rad može postati učinkovitiji, što će rezultirati boljim RP iskustvom za sve članove organizacije.
  3. Izgradnja autentične RP zajednice: Biti lider FIB-a pruža priliku za stvaranje autentičnog RP iskustva unutar naše zajednice. Želim potaknuti članove da razvijaju složene likove, vode intrigantne istrage i stvaraju dinamične interakcije s drugim igračima. Kroz promicanje dubokog RP-a i poštovanje pravila, možemo izgraditi zajednicu koja će biti poznata po visokoj razini kvalitete i angažmana.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Kontinuirano usavršavanje i edukacija članova: Predlažem uspostavljanje redovitih treninga i radionica za članove FIB-a kako bi se poboljšale njihove vještine u istraživanju, pregovaranju, donošenju odluka i RP komunikaciji. Ovi trening programi mogu obuhvatiti simulacije slučajeva, teoretske lekcije o pravilima postupanja i rasprave o najboljim praksama. Kontinuirana edukacija omogućit će članovima da održe visoku razinu profesionalizma i autentičnosti u svom RP iskustvu, što će dodatno obogatiti igru za sve sudionike.


Hvala na čitanju i sretno ostalim kandidatima!
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom