Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Los Santos Vagos | Djoksi Shababs

Rejected
Status
Not open for further replies.

Djoksi Otrovni

Player
Player
Joined
Jul 30, 2022
Messages
553
Vaše ime RL: Djordje

2. Vaše godine: 21

3. Vremenska zona: GMT+1

4. Prosečna aktivnost: 4-5 sati

5. Vaš discord: djoksi1

6. Vaše ime in game: Djoksi Shababs

7. Vaš ID: 28422

----------------------------------------------

1. Lider za: VAGOS

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

-Skoro ceo svoj rp život sam proveo u bandama, par puta kao co-lider i bezbroj puta kao HC i turfer. Odlično poznajem sva rp pravila kao i pravila grada. Takodje imam i tim ljudi koji bi zajedno sa mnom vodili organizaciju i držali sve pod kontrolom kako ne bi dolazilo do kršenja pravila. Imam već spreman turf tim koji bi učestvovao u osvajanju teritorija, kao i ljude koji bi redovno išli na svakodnevne aktivnosti (Tajne radnje, podmornica, talačke..). Pre pozivanja u organizaciju svaka osoba bi bila detaljno ispitana rp pravila i pravila geta jer smatram da bi se na taj način smanjilo kršenje pravila u getu i na talačkama. Takodje potrudio bih se da uvedem malo više interakcija prilikom susreta sa policijom za vreme talački kako bi se razbila trenutna monotonija gde je svaka talačka potpuno identična.

-Potrudio bih se da bude što manje toksičnosti medju članovima i posvetio bih pažnju rešavanju internih problema u bandi kako bi svi mogli uživati u roleplayu.

-Pored moje duge karijere na kriminalnoj strani, dosta vremena sam proveo i na legalnoj strani tako da znam kako funkcionišu stvari sa obe strane.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Kao što sam gore rekao, bilo bi veoma osvežavajuće za roleplay promeniti način kako teku stvari iz talačke u talačku, imati malo više interakcija sa policijom koja će biti interesantna za obe strane i upotpuniti to neko iskustvo i dati novo lice susretima sa legalnim organizacijama. Gde bi se mogao dodati neki novi IC event za crime i state organizacije koji bi malo osvežio celu tu crime-state scenu.

Želeo bih da smanjim tu toksičnost u getu i sav taj KOS (Kill on sight) mentalitet koji može biti zabavan u nekim trenutcima ali je u više slučajeva jednostavno naporan. I celo to iskustvo u getu da se ne zasniva samo na pucanju i robanju kao i konverzacije u 3 rečenice "Diži ruke" ; "Neću" ; "Ideš na gradski"..

Pogotovo veliki problem u getu je to masivno kršenje pravila MG, FEARRP, MK, CR, VDM... Tako da bi definitivno trebalo pooštriti kazne za ta odredjena učestala pravila..

Hvala na čitanju i želim svu sreću ostalim aplikantima.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom