Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za The Bloods Street Gang | Kevin Undefeated

Rejected
Status
Not open for further replies.

Joe Ninthstreet

Player
Player
Joined
Jun 22, 2021
Messages
259
. Vaše ime IRL : Ognjen

2. Vaše godine : 19

3. Vremenska zona : CET

4. Prosjek online po danu : 4-5 sati

5. Vaš Discord : _1joemama

6. Vaše ingame ime : Kevin Undefeated

7. Vaš ID : 18444


Dodatne informacije


Leader za Bloods Street Gang


Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)


- Na ovom serveru igram vec jako dugo vremena, moglo bi se reci i od samog pocetka. Dosta dugo sam se zadrzao u drzavnim organizacijama te mogu da kazem da sam tamo upoznao sva pravila ovog servera. Sve sam tu vidio i sve prosao te sam se odlucio da pređem u crime da vidim kako tamo sve funkcioniše.

- Proveo sam 2 mjeseca u Bloodsima gde sam bio postavljen i za Co lidera. Tu sam naucio sva geto pravila i zaljubio se u nacin rada jedne crime organizacije. Sve talacke, napade na 24/7, napade na gun store , dousnik i ostale evente koje smo imali sam vodio ja kao Co lider u saradnji sa ostalim članovima bande. Video sam da imam mozda i sposobnosti koje su potrebne da bi uspjesno vodio organizaciju i sam te sam se odlucio prijaviti ovim putem.

- Imam spremnjenu ekipu koja ce uspeti da me isprati i da mi pomogne oko svega. Smatram da imam dovoljno godina u gradu, dovoljno iskustva i da sam kvalifikovan da vodim jednu organizaciju kao sto je Bloods Street Gang.

- Imam dovoljan broj ljudi oko sebe koji bi mi pomogli u vodjenju i mislim da je stvarno vrijeme da podignemo malo razinu Role play-a u crime organizacijama jer smatram da je toga uvijek manjak.


Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.


-Trenutno stanje je takvo da se svi trude poboljsati Role play u crime organizacijama ali ja imam mozda par ideja koje bi to podignule na veci level. Veci broj akcija koje su zanimljive mojim clanovima jer smatram da se svi trebaju zabaviti.

-Svaki clan bi bio ispitan prije ulaska u organizaciju jer bi bilo neophodno da znaju pravila grada i geta.

- Svaki dan bi poveo ekipu koja bi napadala redom sve state objekte jer smatram da je to jako bitno za role play da nema monotonije oko talackih i ostalih istih akcija

-Clanovi bi bili podijeljeni u grupe, sta znaci da bi svaka grupa imala svoga lidera. Tako bi na primjer Grafiti team imao svog lidera koji bi ih vodio na saranje grafita i upoznao sa mapom geta. Napade na State objekte bi takodjer vodila jedna osoba koju bi svi morali slusati.

-Svake nedelje bi gledao aktivnost svojih clanova i delio bonuse za najaktivnije clanove. Na osnovu te iste aktivnosti bi se delili i RankUp-ovi

-Kao sto bi delio nagrade tako bi i delio kazne za ljude koji ne slusaju naredbu visih clanova, a krsenje pravila bi se kaznjavalo kickom iz organizacije.



Rankovi


13. Leader

12. Co Leader

11. Chief Enforcer

10. Enforcer

9. Turfer

8. Graffiti Team Leader

7. Graffiti Team

6. Street Solider

5. Capo

4. Supplier

3. Hittaz

2. Runner

1. Lookout


Hvala na citanju , LP


🖤
 

Eldar Sicario

Server Administrator
Server Administrator
Joined
Jan 24, 2024
Messages
336
Prihvaćeno
Intervju će se održati sutra (6.5.2024) u 20h na Grand RP discordu
Budite u kanalu čekaonica
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom