Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FIB Corrupted Biography | Lovro Ravic | 29568

Rejected
Status
Not open for further replies.

Lovro Ravic

𝓹𝓮𝓷𝓭𝓲𝓷𝓰 𝓻𝓮𝓽𝓲𝓻𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽
Player
Joined
Sep 23, 2022
Messages
134
Organizacija : FIB

Ime i prezime : Lovro Ravic
Spol : Muškarac
Otac : nepoznat
Majka : nepoznata
Starost : 40 godina
Nacionalnost : Hrvat
Mjesto rodjenja : Zagreb
Državljanstvo : Hrvatsko
Boja kose : Smedja
Boja očiju : Plava
Tetovaže : Na lijevoj i desnoj ruci, desnoj nozi, prsima i leđima
Visina: 198cm
Težina : 101kg
Građa tijela : Mišičav i visok
Prednost : Močan, sposoban, inteligentan, obrazovan, dobro rukovanje sa oružjem, privlačan i orgroman, iskustvo
Slabosti : Kratki živci


Životna priča :


Lovro Ravic je nađen od strane vukova 22.02.1974. godine u Dubravi, Zagrebu. Odrastao je uz čopor vukova sa Sljemena koji su mu postali BFF i družili su se svaki dan. No, alfa mužjak je procjenio da Lovro nije dovoljno “vučkast” da bude u njihovom drustvu i zgrabio je Lovru i ostavio ga u kontejneru za smeće. Policija ga je našla u vrlo lošem stanju i bilo je pitanje da li će da preživi… Morao je ići u bolnicu na skupe aparate kako bi preživio, ali nije imao novaca za to. U zadnji čas, kada je Lovro mislio da je sve gotovo Ryuk Shinigami, čovjek iz Los Santosa je donirao 200,000 kuna (bivše hrvatske valute) Lovri u svrhu lječenja. Nakon uspješnog lječenja, Lovro je pozvan u Los Santos zbog boljeg života i prilika, let je bio dug ali kad je sletio na Los Santos International Airport, Ryuk ga je dočekao ispred u jakom Pegassiu. Vožnja doma je bila fantastična. Ryuk je učio Lovru engleski i japanski jezik, kako bi se mogao snalaziti kada Ryuka nema. Uživali su u životu te je onda Ryuku palo na pamet da Lovro postane Mafia Boss, osnovali su kriminalno skupinu pod imenom Bloods Street Gang, nakon mjesec dana vođenja uhvaćeni su u djelu i poslati u Federalni zatvor doživotno. Tamo je Lovro upoznao korumpiranog policajca Tajksi One. On ih je izbavio i resrtirao im je kriminalne rekorde (dosje). Nikad više nisu išli u kriminal… Lovro je u Los Angelesu upoznao svog starog prijatelja iz čopora vukova iz Zagreba zvanog Johnny Pluxury. Svo četvero smo se udružili i odlučili smo da ću se ja, Lovro Ravic, bivši kriminalac Los Santosa, kandidirati za novog FIB Directora. Uzeli smo mandat u FIBu, sve je bilo po planu, imali smo dosta susreta sa kriminalom kojeg smo spriječili svaki put i uspjeli smo produžiti mandat. Zadnji mandat je prošao malo prebrzo i Lovro se umirovio i odlučio potajno sa svojim Ryukom ponovno osnovati kriminalnu grupu zvanu Uchiha. Nije trajala dugo jer je naš prijatelj Tefo Koturic uzeo novi mandat FIBa i opet smo poželjeli biti korupmirana đubrad i uništiti državu. Neka nam je sa srećom




Prvi Lovrin posao je bila medicina, bavio se je anatomiom u centralnoj bolnici jer je znao puno stvari o mišićima jer je trenirao svaki dan i bio masivan. No, posao nije dugo trajao jer je Lovro dobio otkaz jer je ukrao nekoliko bočica steroida od osobe kojoj je to potrebno za zdravlje, a Lovro je samo gledao da mu mišiči budu veliki. Nekako je uspio pobječi od toga bez zatvorskih kazna i suđenja. Nakon nekog vremena mu se je ukazala jako dobra pozicija u Centralnoj Policiji, odmah je otišao tamo i bio među glavnim osobljem. Dobivao je svake vrste medalja zbog truda, redovitosti i mnogih stvari i smatralo ga se je najboljim policajcem mandata. Završio je mandat i dao je otkaz za željom napredovanja, nije dugo vremena prošlo nakon otkaza a Federalni Istražni Biro ga je pozvao u rad! Na pocetku je sakupljao dokaze i hapsio ali je onda promoviran u Vođu istražnog osoblja zbog svojeg znanja o dokazima. To mu je jako dobro islo ali…. Netko je izmislio dosta laži o Lovri i Lovro je bio skinut sa pozicije te je odmah iz bijesnoce dao otkaz i otisao u vojsku. Tu Lovrina priča nije gotova, Lovro se nakon toga vratio u Istražni Biro ali je Lovro obolio nedugo nakon sto je usao u Federal i otišao na liječenje od par mjeseci. Napokon, Lovro je ozdravio a novi načelnik policije je njemu jako poznat covjek, u policijii je vodio interventnu jedinicu postenih tjedan dana. Lovro je imao jos jako puno legalnih (i ilegalnih) poslova ali ovi su među važnijima. Nakon svih tih poslova, ukazala mu se je prilika u SAHPu da bude Zamjenik Državnog Sheriffa Krune sa kojim je Lovro jako dobar i bez puno razmisljanja je postao poljoprivrednik. E onda kreče slava, Lovro je dobio priliku da vodi ogromnu kriminalnu skupinu zvanu Bloods Street Gang zajedno sa Ryukom Shinigamiem. Lovro je želio postati pošten i dobar čovjek, postao je tajni vrhovni agent nekoliko mjeseci a zatim se kandidirao za direktorstvo u FIBu. Lovro se iskazao i postao novi FIB Director, ali je totalno suprotno od toga. Lovro je bio gradski tako zvani “kriminelity” i vladao je državom pomoću korupcije. To je bio period života u kojem je Lovro najviše šmrkao belu kredu zbog svog stresa i nelagodi. No, hvala Bogu i to se je zavrsilo, nedugo nakon Tefo Koturic, lijeva ruka bivšeg upravnog FIB Direktora Lovre Ravica dobija poziciju novog Direktora i Lovrina čežnja za korupcijom i nadvladavnjem kolega nikad nije bila veća.


Ishodi:

-Lovro moze da pljacka i suradjuje sa bandama i kriminalnim skupinama kako bi prikupio dokaze ili u njegovu korist.
-Lovro moze da veze, vuce, ubaci/izbaci iz kola, pretrazi, leci, vozi, popravlja auto, otvara PDA, da serum i pali kamericu sa jednom rukom.
-Lovro moze voziti vozila do 65 na sat offroad (samo vozila koja mogu offroad).
-Lovro moze osumnjicenima slomiti kamericu (try komande), ocistit dosije, pustat ih na slobodu i uzeti mito koje ne prelazi vrijednost od $100,000 i ilegalne predmete.
-Lovro moze ici 1v2 protiv svih zbog odgoja vukova, vrijeđati i mučiti kolege ukoliko mu se ne sviđaju njihovi postpuci. (ne na talackoj)
-Lovro može uraditi atentat na kolege ukoliko je potrebno osloboditi njemu poznato lice ili doušnika.
 
Last edited:

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,903
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom