Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Brane Kockica

Player
Player
Joined
Apr 14, 2024
Messages
26
Ime: Brane
Pol:
Muški
Starost: 13 godine
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Otac: Miki Kockica
Majka: Milica Kockica
Težina: 47
kg
Visina: 174 cm
Boja očiju: Braon
Boja kose: Braon
Tetovaže: Glava,desna sisa, stomak i ledja
Prednosti:
Pametan,Snalazljiv,Inteligentan, brzo razmislja, pravedan
Slabost: Ponekad slab na zivcima

Brane Kockica rođen je 17.10.2011. godine u Beogradu.Branetova majka je državljanka Srbije dok njegov otac je državljanin SAD-a, Branetovi roditelji upoznali su se u Smederevu gdje su ubrzo upali u ljubav te se vjenčali kao mladi par. Ubrzo nakon vjenčanja dolazi dijete koje je imenovano Brane. Branetov otac završio je nisku skolu u Americi te je na vezu postao jedan od najpoznatijih advokata sa istočne obale. Branetova majka je bila ugledna članica policijske postaje u Beogradu. Brane je uz pomoć svog oca koji je kroz vezu uspio postići veliki uspjeh u osnovnoj i srednjoj školi.

U ranjim dobama dječaka Braneta dogodio se veliki šok u njegovom životu gdje su na njegovom rođendanu 17.10.2012. godine provalili u njegovu kuću veliki broj naoružanih ljudi. U tom trenutku dječak Brane odjednom nema straha za život i bježi van iz kuće pokraj naoružanih ljudi. Njegovi roditelji uzeti su za taoce i ubrzo nakon toga ubijeni zbog toga jer organi reda nisu mogli ispuniti zahtjeve naoružanih ljudi.

Ubrzo nakon smrti Braneto-vih roditelja dječak Brane je bio poslan u dom za nezbrinutu djecu u Los Santos-u( Alta St ). Dječak Brane bježi iz doma za nezbrinutu djecu te ga jedan pripadnik bande uzima kao svoje dijete. Dječak Brane u toj dobi postaje pripadnik bande gdje je bio veoma poštovan jer je dobro baratao sa oružjem.

Brane u svojoj 12 godini iznenada biva izbačen iz bande jer se tvrdilo da je bio doušnik za državne organizacije. Nakon toga on odlazi u tajnu jedinicu van grada Los Santosa. U tajnoj jedinici je imao također veliki uspjeh, Brane tada ima veliku fizičku spremu te je još podučen da bude bolji pucač. U tajnoj jedinici je postao pilot te je naučio mnoge vještine prilikom letenja sa helikopterom i avionom. Najviše je bio podučavan da sa helikopterom da leti nisko kako ga negativci nebi uočili da se približava. Brane gubi interes da radi u tajnoj službi te se vraća u grad Los Santos te se tu njegova priča nastavlja …



Ishodi:

-Brane može da pružiti prvu pomoć i pretražiti sa Pištoljem/Revolverom u ruci. (ne puškom)

-Brane može da pretražuje sa jednom rukom

-Brane može da rukuje oružjem visokog kalibra kao sto su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun.

- Brane ne vjeruje ljudima i može da ih ubije ako im se ne sviđaju (poštuje se pravilo od 5 sekundi)

-Brane može u bilo kom trenutku ići 2v1

-Brane može koristiti oružje bez serijskih oznaka(XXX)
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,943
Biografija ODBIJENA
Copy Paste

Pokusajte ponovo za 7 dana
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom