Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Licna Biografija |Dragomir Kalassnjikov |58916

Status
Not open for further replies.

Dragomir kalasnjikov

Player
Player
Joined
Apr 29, 2024
Messages
10
Ime: Dragomir
Starost: 18
Nacionalnost:Amerikanska
Pol: Muski
Boja očiju: plave
Boja kose: bela
Tetovaže: Leva ruka,desna noga,desna saka.
Prednosti: brz,snalazljiv,dobro rukovanje oruzjem i dobro vodjstvo
slabost:kratki zivci i drskost

me: Dragomir Kalasnjikov

Datum rođenja: 15. svibnja 1978.

Mjesto rođenja: Los Angeles, država Grand

Kriminalna biografija:

Dragomir Kalasnjikov je rođen u siromašnoj četvrti Los Angelesa, u obitelji s dugom poviješću kriminala. Odrastajući, bio je okružen bandama i kriminalom, te je brzo postao dio tog svijeta. Već u tinejdžerskim godinama, Kalasnjikov je počeo sudjelovati u sitnim kriminalnim djelima poput krađa i dilanja droge.

Njegova sklonost prema nasilju i neustrašivost ubrzo su ga istaknuli među lokalnim kriminalcima. S vremenom je postao poznat po svom surovom pristupu poslovima i brzo je napredovao kroz redove lokalnih bandi. Njegova sposobnost da izbjegne pravdu i manipulira situacijom postali su legendarni među kriminalcima Los Angelesa.

Kalasnjikov je bio umiješan u niz ozbiljnih kriminalnih aktivnosti, uključujući pljačke, otmice i ubojstva. Bio je poznat po tome što je uvijek izlazio iz sukoba neokrznut, često zahvaljujući svojoj sposobnosti da predvidi poteze svojih protivnika i brzo reagira.

Međutim, njegova kriminalna karijera nije prošla bez problema. Bio je uhićen i osuđen nekoliko puta, ali je uvijek uspio izbjeći dulje zatvorske kazne zahvaljujući svojim vezama i taktičkom razmišljanju. Kalasnjikov je postao jedan od najtraženijih kriminalaca u Los Angelesu, čije ime izaziva strah i poštovanje.

Iako je njegova kriminalna karijera puna nasilja i zločina, Kalasnjikov je također poznat po svojoj inteligenciji i lukavosti. Njegova sposobnost da izbjegne policiju i riješi probleme na svoj način čine ga legendom među kriminalcima, ali i glavnim ciljem vlasti.



Dragomir Kalashnikov rođen je u okrilju siromaštva i kriminala istočnog los santosa. Odrastao je u okruženju gdje su nasilje i ilegalne aktivnosti bili svakodnevica. Već u ranoj mladosti, Dragomir je pokazivao sklonost prema kriminalu, pridruživši se lokalnoj bandi koja se bavila sitnim krađama i dilanjem droge.

ishodi:

dragomir moze koristiti bilo koje oruzijo bilo to legalno ili ilegalno, heavy ili normalno zbog svojeg znanja o oruziju.

dragomir moze vezati, vuci, staviti u kola, izbaciti iz kola, pruziti prvu pomoc, pretraziti, podizati stvari i opljackat sa pistoljem u ruci.

dragomir moze voziti svaki auto do 60 na sat off road (samo vozila koja mogu off road).

dragomir koristi drogu i kokain zbog njegovih kratkih zivca.

dragomir ne trazi vise od jednog validnog razloga kako bi nekog ubio. (Postovace se pravilo i brojace se 5s)

dragomir moze pretrazivati lica sa bilo koje strane osobe.


kao tinejdžer, njegova sklonost ka kriminalu i oruzju postala je očita. Nakon završetka srednje škole, upisao je tehnički fakultet gdje je briljirao u svojim studijama. Međutim, njegov životni put se neočekivano promijenio kada je dobio stipendiju za studij u inozemstvu.
 
Last edited:

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,944
Biografija ODOBRENA!

dragomir ne trazi vise od jednog validnog razloga kako bi nekog ubio Perk krsi G.P. 6.15

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom