Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Andrej Wbear

🪄
Player
Joined
Dec 29, 2021
Messages
431
1. Vaše ime IRL Andrej
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GTM+1
4. Prosjek online po danu 5th
5. Vaš Discord andrej_920
6. Vaše ingame ime Andrej Wbear
7. Vaš ID 12855

Dodatne informacije

1. Lider za
FIB

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Želim biti lider ove specifične organizacije zato što sam dosta vremena proveo kao član iste. Imam veliko iskustvo kao HC u ovoj organizaciji i veliko iskustvo u komandovanju ljudi, zavođenju reda i podeli poslova. Mislim da su se do sada prethodni lideri dosta fokusirali na Mikachua, jer je to neki simbol moći, u potpunosti zaboravivši na patrole i takav rp. Mislim da bih bio dobar lider ove organizacije zato što bih svoj rp 100 % fokusirao na grandjane i ostale igrače kroz patrole, treninge na stadionu koje bi mogli i ostali gradjani da gledaju, cesce sastanke sa ostalim organizacijama i češće pojavljivanje na TV-u kako bih uzdao sigurnost i poverenje kod gradjana i ostalih državnih organizacija

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Neki od mojih saveta su da bih:
1) Uveo bih češće treninge da bismo povećaki rp na serveru, bar 2 puta dnevno bih imao ljude koji bi održavali treninge.
2) Češći sastanci sa ostalim organizacijama, mislim da bi rp bio bolji ako bi pravili ic sastanak za svaki case fail. Jeste FIB-u zadatak da napravi case file, ali bih uključio i ostale organizacije kao što su: tajni agenti vlade, inspektori u SAHP-u i PD-u i tako.
3) Češće pojavljivanje na vestima. Mislim da bi češće pojavljivanje na vestima ulilo sigurnost u gradjane, da bi znali ko čuva grad i kome oni to veruju.
4) Mislim da bi pomoglo to ako bismo imali više agenta van FIB-a, kao što su doušnici koji su u nekoj drugoj organizaciji, ali donose informacije i za to budu plaćeni.

5) Imao bih i svoje dousnike koje rade u svim državnim organima, cisto da se proveri da li ima korumpiranosti ili kradje iz budžeta.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom