Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved FIB Korumpirana Biografija I Ryuk Shinigami I 8670

Status
Not open for further replies.

RyukShinigami

Player
Player
Joined
Nov 11, 2022
Messages
100
Organizacija: FIB

Ime: Ryuk Shinigami
Starost: 26 Godina
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Amerika
Pol: Musko
Boja očiju: Plave
Boja kose: Bela
Tetovaže: Ima
Prednosti: Jak,Spretan,Pametan
Slabost: Nema

Životna priča:
Rodjen je u mračnom gradu, gde su ulice bile pune opasnosti i nasilja. Odrastao je u siromaštvu, okružen kriminalom i korupcijom. Umesto da ga oblikuje toplin porodice , njegov život je bio ispunjen nasiljem i manipulacijama. S vremenom, naučio je da je u tom okrutnom svijetu jedino važno preživeti, po svaku cenu. Bez imalo milosti, koristio je svoju snalažljivost i nemilosrdnost kako bi se uzdigao iznad drugih. Njegova prošlost bila je popločana izdajama i zločinima, a njegova moć rasla je kako je postajao sve opasniji. Gledajući unazad, ne oseća kajanje, već zadovoljstvo zbog svake žrtve koja mu je osigurala položaj moći. Spreman je nastaviti svoj okrutni put, bez obzira na posledice koje mogu uslediti.

Priča o karijeri:
Rođen u surovom urbanom okruženju gde je nasilje bilo uobičajeno, mladi Ryuk nije imao luksuz odrastanja u sigurnosti Porodice. Umesto da dopusti da ga okrutnost okoline oblikuje, odlučio je koristiti svoju snalazljivost preživljavanja u službi pravde. Inspirisan da se bori protiv zla koje je video oko sebe, pridružio se FBI-u s ciljem da stane na kraj kriminalu koji je iskustvo iz djetinjstva učinilo tako specijalnim. Kroz izvanrednu odlučnost i neumornu predanost, uspeo je prevladati mnoge izazove tokom treninga i postati agent FBI-a. Njegova neopisiva volja i sposobnost brzo su ga istaknuli kao vrednog člana tima. Koristeći svoje duboko razumevanje mračne strane ljudske prirode, postao je stručnjak u istrazi i suzbijanju organizovanog kriminala. Zaposlenje u FBI-u predstavljalo je njegovu priliku da iskoristi svoju prošlost kako bi služio pravdi. Bez obzira na izazove ili opasnosti koje je susretao na terenu, ostao je specijalan u svojoj misiji. Njegova okrutnost prema kriminalu bila je sada usmerena na zaštitu dobrih ljudi i sprovodjenje zakona. Kroz svoju karijeru, postao je sinonim za hrabrost i intaligenciju, iako su sećanja na njegovu mračnu prošlost uvek ostala s njim, podsećajući ga na važnost borbe protiv zla u svietu.


Ishodi:
-Ryuk moze patrolirati u getu radi lakse potrage trazenih lica i sakupljanja dokaza o razlicitim kriminalnim bandama.
-Ryuk moze muciti i bahato ponasati prema kolegama, civilima, banditima.. (ne na talackoj)
-Ryuk moze da pljacka i suradjuje sa bandama i kriminalnim skupinama kako bi prikupio dokaze ili u njegovu korist.
-Ryuk moze potraziti kamericu i slomiti istu kako kolegama tako i civilima. (upotrebom try komande)
-Ryuk moze ukloniti potjernicu ili ocistiti dosije osobi bitnoj njemu.
-Ryuk moze da podize oruzije sa poda, veze,vuce,lijeci, otvara PDA, penje uz merdevine i stavlja u auto sa pistoljem u ruci(ne puskom)
 
Last edited:

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,990
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom