Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milan Bucojevic

Player
Player
Joined
Jun 8, 2022
Messages
94
Informacije

1. Vaše ime IRL: Jakov
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-6h (vikendom 10h i vise)
5. Vaš Discord: jjjakov#3782
6. Vaše ingame ime: Milan Bucojevic
7. Vaš ID: 16356

Dodatne informacije:

1. Lider za: FIB


2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Zelim postati lider zbog svog velikog iskustva kao pripadnik FIB-a i u ostalim drzavnim organizacijama.

-Poznajem strukturu svih organizacija, cesto sam vrsio duznost pripadnika Vrhovne Komande u svim drzavnim organizacijama.

-Takodje imam iskustva kao i lider NG-a, to znaci da imam iskustva u vodjenju i zeleo bih da se isprobam u vodjenju FIB-a i da dam svoj maksimum za njegovo poboljsanje.

-Potrudio bih se da svi clanovi moje organizacije imaju postovanje prema drugim kolegama iz drzavnih organizacija, takodje da postuju gradjane i da imaju korektan odnos prema visim cinovima kao i prema nizim.

-Mislim da bih dobro vodio FIB I da bih za kratko vreme se snašao u vodjenju te organizacije. Potrudio bih se da prenesem svoje znanje svim zaposlenima u FIB-u.

-Uspesno sam vodio NG gde sam pokazao svoje znanje i vestine kao i to da sam vrsio funkciju administratora.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Potudio bih se da aktivnost clanova FIB-a bude sto veća i maksimalno stručna tokom obavljanja svojih zadataka.

-Postarao bih se da svaki pripadnik FIB-a dok je na duznosti bude maksimalno posvecen svom poslu i ozibljan da odgovra na zahteve vecih cinova i da bude disciplinovan i da bude slozan sa kolgama.

-Zaposleni u FIB-u bi bili redovno kontrolisani i nadgledani od strane njihovih staresijna i svima bi bila pruzena adekvatna obuka.

-Trudio bih se da tokom svake situacije Role-Play bude na sto vecem nivou.

-Uveo bih nova odeljenja koja bi se bavila njihovim odredjenim aktivnostima te bi svako radio ono zasta je odredjen.

-TNT (Tactical Narcotic Team) Specijalno odeljenje koje se bavi primarnom odgovornošću za provođenje zakona o kontroli opojnih droga i srodnih pitanja.

- SOG (Special Operations Group) je elitna taktička jedinica specijalizovana za rešavanje visokorizičnih situacija kao što su teroristički napadi, otmice i teški zločini. Jedinica je opremljena i obučena za brzu i efikasnu reakciju na različite pretnje bezbednosti gradjana.

-ECU (Evidence Collection Unit) je jedinica koja je specijalizovana za skupljanje dokaza u istražnim postupcima. Članovi ove jedinice su obučeni za prikupljanje dokaza.

-SAS (Special Air Service) je poznat po svojoj sposobnosti da brzo reaguje na promenljive situacije, kao i po visokom nivou taktičke stručnosti i inovativnosti. Jedinica je stekla reputaciju izuzetno efikasnog i profesionalnog tima strucnih kadrova koji su spremni da se suoče sa najtežim izazovima na terenu.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom