Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Murietta | Mike Djames

Vlasnik dzumara
Player
Joined
Mar 8, 2023
Messages
18
Informacije

1. Vaše ime IRL:
Aleksa
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 3-7h
5. Vaš Discord: aaaleksa
6. Vaše ingame ime: Mike Jameson
7. Vaš ID: 40224

Dodatne informacije

1. Lider za.....
Los Santos Police Department
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-
Svoj RP u state organizacijama sam zapoceo u LSPD gde sam krenuo od pocetka, nisam znao apsolutno nista vezano za state organizacije, da bih posle nekog vremena naucio razne stvari i prosao sve state organizacije. Bio sam zamenik u dosta state organizacijama kod razlicitih lidera od kojih sam naucio stvari vezane za vodjenje istih.
- Imam iskustva u predvodjenju ljudi i mislim da sam sposoban voditi ovu organizaciju. Vec sam se bio isprobao u vodjenju crime organizacije sa svojom ekipom,
te bi i ovde imali dosta aktivnih clanova koje bi usmerili ka poboljsanju RP-a u state organizaciji.
- Smatram da LSPD krije dosta potencijala da razvije dobar RP te doprinese realnijoj simulaciji pravog zivota uz organizovanje on-foot patrola po gradu, punktove, radarske kontrole, pauk sluzbe itd....
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-
Svaki clan bi morao da postuje visi rank, ali takodje i nizi od svog, jer za dobru organizaciju je potrebno dobro radno okruzenje, samim tim ljude koji su toksicni kaznjavao bih momentalnim otkazom.
- Pokusao bih da poboljsam saradnju sa ostalim state organizacijama u cilju ostvarivanju boljeg RP-a.
- Svaki clan bi imao priliku da nauci sve sto ne zna o radu u ovoj organizaciji, ne zavisno od iskustva i godina u gradu, uz pomoc regrutacije i obuke od pocetka ulaska u organizaciju.
- Pokusao bih da pojacam borbu protiv kriminalaca u gradu, korupcije i mita. Smanjio bih procenat kriminala u gradu na minimum, saradjivao bih sa FIB-om u cilju sakupljanju dokaza, svaki prekrsaj u saobracajnom zakoniku bi morao biti kaznjen adekvatnom kaznom koja je propisana...
- Punktovi bi bili organizovani na odredjenoj teritoriji grada kojom patroliraju saobracajni policajci te ce biti ukljuceni i Inspektori i SWAT radi prikupljanja dokaza, pretresa gepeka i maksimalne bezbednosti dok punkt odvija.
- Inspektori bi pomagali FIB-u u undercover akcijama, te delili svoja saznanja o ilegalnim radnjama i zaplenjivali marihuanu.
- Pauk sluzba bi redovno cistila ulice od nepropisno parkiranih auta te pisala kazne.
- Radarske kontrole bi bile cesta pojava u gradu na raznim lokacijama, kao sto su raskrsnice i ulice sa povecanim prometom.
- SWAT ce biti specijalna jedinica posebno obučena za obavljanje određenih zadataka (npr. spašavanje taoca protuterorističko delovanje...) i opasnih zadataka (hapsenja naoružanih kriminalaca...).
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom